UKR | ENG






#4 2016 | Незалежній Україні – 25!

Незалежній Україні – 25!

Вже 25 років минуло з того часу, як на мапі з'явилася незалежна Українська держава, а її громадяни здобули право творити свою історію, бути господарями на рідній землі та робити власний вибір. Тоді країна починала життя по-новому, а перед дорожніми підприємствами постало надважливе завдання – забезпечити безпечний та комфортний рух автотранспорту в ринкових умовах ведення господарської діяльності. Незважаючи на фінансові труднощі, за ці роки вдалося побудувати та реконструювати тисячі кілометрів доріг і мостів.

Чверть століття – невеликий відрізок часу у розвитку країни чи галузі, але ціла епоха у житті окремої людини. Тому сьогоднішня наша розповідь про дорожників, які до здобуття незалежності та останні 25 років залишаються вірними обраній професії і продовжують робити все можливе для успішної розбудови мережі автомобільних доріг незалежної України. Матеріал про патріотів галузі читайте в четвертому та п'ятому номерах журналу


Микола Коломоєць з юнацтва мріяв будувати дороги, був глибоко переконаний, що якісна дорожня мережа – ознака будь-якої цивілізованої країни. Першим кроком до здійснення мрії стало закінчення водійських курсів, після чого юнак навіть встиг трохи попрацювати на колгоспній ниві. Трудовий шлях у дорожній галузі Микола Коломоєць розпочав у 1972 році на посаді водія Красноармійського районного дорожнього ремонтно-будівельного управління № 8 (нині – філія «Красноармійський автодор» ДП «Донецький облавтодор»). Паралельно навчався в Харківському автодорожньому технікумі, а згодом і в Харківському автомобільно-дорожньому інституті. Після здобуття вищої освіти працював майстром, головним інженером і врешті-решт начальником Красноармійського автодору, виховавши цілу плеяду професійних дорожників. Сьогодні Микола Васильович обіймає посаду заступника начальника філії.


(Повну версію статті читайте в №4, 2016 журналу «Дорожня галузь України»)



№5 2016

Читайте у номері:
 

Особливі люди особливої професії

На засіданні Колегії Укравтодору

До перевірок готові

Підготовка висококваліфікованих кадрів – пріоритет у роботі ХНАДУ


Провідні підприємства

Будівництво доріг
Дорожнє облаштування
Дорожні матеріали
Дорожня техніка

Курс валют


Загальне голосування

Чим потрібно доповнити рубрику "Дорожня техніка"?
 

 

- інтернет-студія Бо-Ко

Новини по E-mail: