UKR | ENG






#5 2016 | На засіданні Колегії Укравтодору

На засіданні Колегії Укравтодору


13 жовтня поточного року відбулося засідання розширеної Колегії Укравтодору, на якому розглядалося питання підготовки підприємств галузі до сталої роботи в осінньо-зимовий період, а також підбивалися перші підсумки ремонтно-будівельного сезону


Відкриваючи засідання, тимчасово виконуючий обов’язки Голови Укравтодору Євгеній Барах представив гостя заходу – заступника Міністра інфраструктури Євгена Кравцова, та зазначив, що на сьогодні вкрай важливо з’ясувати причини низьких темпів виконання робіт в окремих областях України, при тому, що плани давно затверджено, а кошти виділено.

У своїй доповіді «Підготовка дорожнього господарства до сталої роботи в осінньо-зимовий період 2016–2017 років» начальник Управління експлуатації доріг Укравтодору Олег Федоренко наголосив, що завдяки підтримці Уряду та виділенню в липні додаткових 1,5 млрд грн на експлуатаційне утримання вдалося суттєво збільшити обсяги робіт. Таким чином, вже ліквідовано понад 8 млн кв. м аварійної ямковості, або 62 % від виявленої, та влаштовано 1,89 млн кв. м захисних покриттів на 573 км. «Однак можна було б досягти набагато кращих результатів, якби було забезпечено належну організацію робіт у регіонах, – зауважив Олег Володимирович. – На жаль, до кінця поточного року очікується збільшення обсягу аварійної ямковості до 14,2 млн кв. м. Орієнтовна вартість робіт з її ліквідації становитиме майже 4 млрд грн». Доповідач підкреслив, що для збереження дорожньої мережі підприємства повинні забезпечити вчасне водовідведення та заготовити в достатній кількості холодні суміші для ремонту, а також привернув увагу до вкрай низьких темпів накопичення паливно-мастильних матеріалів та ремонту техніки.


(Повну версію статті читайте в №5, 2016 журналу «Дорожня галузь України»)



№5 2016

Читайте у номері:
 

Особливі люди особливої професії

На засіданні Колегії Укравтодору

До перевірок готові

Підготовка висококваліфікованих кадрів – пріоритет у роботі ХНАДУ


Провідні підприємства

Будівництво доріг
Дорожнє облаштування
Дорожні матеріали
Дорожня техніка

Курс валют


Загальне голосування

Чим потрібно доповнити рубрику "Дорожня техніка"?
 

 

- інтернет-студія Бо-Ко

Новини по E-mail: