UKR | ENG









#6 2012
  Почесні дорожники України 2012 року

У великій родині дорожників України немало тих, хто за свою багаторічну наполегливу працю та професійний підхід до справи заслуговує на визнання та повагу.

Однією з найпочесніших нагород галузі є відзнака «Почесний дорожник». Цим званням удостоюють тих, хто досяг особливо значних успіхів у діяльності щодо розбудови дорожньої мережі України.

У 2012 році відзнакою «Почесний дорожник» було нагороджено таких працівників галузі:

  Шановні працівники дорожньої галузі! Щиро вітаю вас із Днем автомобіліста і дорожника!

Головний наш обов’язок перед державою і суспільством – забезпечувати безпечний і комфортний рух транспорту розгалуженою дорожньою мережею України. Це завдання ви виконуєте щодня, будуючи, ремонтуючи та утримуючи автомобільні дороги в належному стані. Своєю натхненною працею і сумлінням ви сприяєте зміцненню державних позицій на світовій арені. Для цього використовуєте найсучасніші технології, переймаєте досвід іноземних колег, застосовуєте новітні розробки в будівельній сфері. Якісне сучасне покриття головних дорожніх артерій країни Київ – Чоп, Київ – Ковель – Ягодин, Київ – Харків – Довжанський, Знам’янка – Луганськ – Ізварине, Кіпті – Глухів – Бачівськ, обходів міст Донецьк, Дніпропетровськ, Львів, Сімферополь, Чернівці та багатьох інших важливих об’єктів свідчить про те, що працівники галузі здатні створювати дороги європейського стандарту.

  ОБ’ЄДНАНІ ДОРОЖНЬОЮ ДОЛЕЮ

Недарма кажуть, що трудовий колектив, у якому людина проводить майже половину свого життя, стає практично другою родиною, тож не дивно, що й відпочивати колеги полюбляють також разом. Спортивні змагання, риболовля, спільні поїздки до курортних та пам’ятних місць, творча самодіяльність – усе це сприяє налагодженню гармонійної атмосфери на підприємствах, покращенню стосунків між колегами, піднесенню настрою для подальшої натхненної праці. Сьогоднішня розповідь про кращі традиції дорожніх колективів, а також талановитих і неординарних особистостей галузі, зокрема в Автономній Республіці Крим, Волинській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Луганській, Миколаївській, Полтавській, Херсонській, Хмельницькій та Черкаській областях…

  У ВИРІ ДОРОЖНЬОГО ОНОВЛЕННЯ

Найвизначніші здобутки дорожників України у 2010 – 2012 роках

Північ і південь, захід і схід нашої країни поєднують між собою тисячі кілометрів автомобільних доріг. Усі вони мають важливе значення для розвитку економіки нашої держави, перевезення пасажирів і вантажів. Забезпечувати належні умови руху покликані наші дорожники, які кожного дня докладають максимум знань і зусиль, аби всі автокористувачі почували себе безпечно і комфортно.

  Актуальні питання дорожньої галузі

В. Ф. Демішкан,
Голова Державного агентства
автомобільних доріг України

Так традиційно склалося, що у своє професійне свято працівники дорожньої галузі підбивають підсумки роботи, пригадують події, які стали значущими для них протягом року, будують плани на майбутнє.

Основним завданням Укравтодору на 2012 рік є подальший інтенсивний розвиток мережі автомобільних доріг загального користування та покращення рівня безпеки дорожнього руху, забезпечення виконання поставленого Президентом України завдання щодо відкриття руху щорічно не менш ніж на 2000 км автодоріг. Розуміючи, що якісні дороги – це обличчя держави, дорожники докладають усіх зусиль для вирішення необхідних питань у справі розбудови дорожньої мережі України


Обложка журнала "Дорожня галузь" №5 2017

№5 2017

Читайте у номері:

  • Прокладаючи дороги у краще майбутнє
  • Проектна справа в дорожньому будівництві: проблеми, досягнення, завдання на майбутнє
  • Китайський прорив. Які дорожні проекти планує реалізувати в Україні China Road and Bridge Corporation
  • «Будівництво століття»: чергова спроба
Провідні підприємства

Будівництво доріг
Дорожнє облаштування
Дорожні матеріали
Дорожня техніка

Загальне голосування

Чим потрібно доповнити рубрику "Дорожня техніка"?
 

 

- інтернет-студія Бо-Ко

Новини по E-mail: