UKR | ENG








#2 2017 | Безмежно віддані обраній справі

Безмежно віддані обраній справі


Апарат управління ПАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» – згуртований високопрофесійний колектив, який забезпечує стабільну роботу дочірніх підприємств з належного експлуатаційного утримання доріг по всій країні. Це складне завдання частково покладено й на тендітні жіночі плечі, адже багато відділів ДАКу очолюють саме жінки. Про перші кроки на професійному шляху та особливості роботи у нинішніх умовах розповідають працівники апарату управління, які протягом багатьох років не залишають рідний колектив і докладають максимум зусиль для відродження дорожнього господарства України


«З роками я так звикла до дорожньої  галузі, що інший напрям роботи годі й уявити»

Робота начальника відділу управління персоналом та соціальних питань ПАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» Яни Синельниченко була безпосередньо пов’язана з дорожнім господарством ще на початку її професійного зростання. Здобувши перший досвід у Державному департаменті автомобільного транспорту на посаді спеціаліста 1-ої категорії загального відділу, вона завдяки своїй наполегливості та працелюбності поступово піднімалася по кар’єрних сходинках.


У Компанії Яна Синельниченко працює з липня 2002 року, а на посаді начальника управління персоналом та соціальних питань – з 2010-го. Її безпосередньою функцією є забезпечення набору персоналу для потреб Компанії. «Останнім часом у дорожніх підприємствах гостро стоїть проблема, пов’язана з малою кількістю молодих спеціалістів. Не вистачає також кваліфікованих інженерно-технічних працівників, робітників та механізаторів. У нинішній складній економічній ситуації молодь не дуже охоче пов’язує свою долю з роботою в системі дорожнього господарства. Спеціалісти ж, які віддали галузі 30–40 років свого життя, переживають за неї душею, не мають кому передати свій цінний професійний досвід. Але я сподіваюся, що ситуація налагодиться», – говорить Яна Василівна.

До речі, без неї важко було б уявити ще одну сферу діяльності Компанії – соціальну політику. До обов’язків Яни Синельниченко входить контроль діяльності оздоровчих закладів. ДАК має ряд закладів, переважно сезонного функціонування, де кожен із працівників разом із родиною може відпочити у літній період за доступними цінами. Начальник відділу управління персоналом та соціальних питань ДАКу також зауважує, що одним з пріоритетів роботи Компанії є збереження колективів та забезпечення соціальної захищеності працівників.


(Повну версію статті читайте в №2, 2017 журналу «Дорожня галузь України»)


Обложка журнала "Дорожня галузь" №4 2017

№4 2017

Провідні підприємства

Будівництво доріг
Дорожнє облаштування
Дорожні матеріали
Дорожня техніка

Курс валют


Загальне голосування

Чим потрібно доповнити рубрику "Дорожня техніка"?
 

 

- інтернет-студія Бо-Ко

Новини по E-mail: