UKR | ENG








#1 2017 | Крокуємо в ногу з часом

Крокуємо в ногу з часом
Реформування ПАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» триває

ПАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» має багаторічну історію, потужний кадровий потенціал і великий досвід виконання робіт з ремонту та експлуатаційного утримання доріг загального користування. За десятиліття роботи Компанія переживала різні часи. Зокрема, одним із найважчих виявився період після прийняття постанови про ліквідацію, коли фінансове становище ДАКу значно погіршилося. До того ж система управління дочірніми підприємствами залишалася дуже застарілою. Через це облавтодори не могли скласти гідну конкуренцію приватним компаніям.

Лише після скасування постанови ситуація поступово почала покращуватися. За два місяці нове керівництво підприємства зробило важливі кроки, які дали старт перезавантаженню діяльності Компанії. Про ці заходи, а також про плани реформ на 2017 рік редакції журналу «Дорожня галузь України» розповів Голова правління ПАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» Артем Гриненко

Артеме Олександровичу, цей рік стане для Вас та Вашої команди своєрідним іспитом. Адже перший найважливіший для відродження Компанії крок було зроблено ще наприкінці 2016-го – скасовано ліквідацію ПАТ «ДАК «Автомобільні дороги України». Наступний етап – кардинальне реформування Компанії. Які реформи ви вважаєте першочерговими?


Дійсно, 2017 рік має стати роком якісних змін у Компанії. Найважливіша наша мета сьогодні – її фінансове оздоровлення. Для цього насамперед потрібно розробити конкретний план реструктуризації ДАКу, забезпечити повний контроль за закупівлями матеріалів, що дасть змогу мінімізувати корупційну складову. Окрім цього, щоб посилити контроль за фінансовою-господарською діяльністю Компанії, ми працюємо над формуванням ефективної системи управління на рівні облавтодорів, визначенням кошторисної вартості робіт та послуг, які надають дочірні підприємства, а також автоматизацією бухгалтерського обліку.


(Повну версію статті читайте в №1, 2017 журналу «Дорожня галузь України»)



№2 2017

Читайте у номері:
 

Артем Гриненко: «ПАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» має рухатися в майбутнє, врахувавши помилки минулого»

Безмежно віддані обраній справі

Дорожній бюджет 2016 року: підсумки виконання та перші позитивні зрушення

Ніколи відпочивати: дорожники намагаються зберегти та відновити дороги України


Провідні підприємства

Будівництво доріг
Дорожнє облаштування
Дорожні матеріали
Дорожня техніка

Курс валют


Загальне голосування

Чим потрібно доповнити рубрику "Дорожня техніка"?
 

 

- інтернет-студія Бо-Ко

Новини по E-mail: